Pagina wordt geladen ...

Autobelettering: reclame op uw auto

BRS Reclame geeft je vele mogelijkheden met betrekking tot het beletteren van jouw bedrijfsauto. Je kunt ervoor kiezen om alleen het logo op je bedrijfswagen te laten zetten, maar je kunt ook kiezen voor volledige fullcolor afbeeldingen. BRS Reclame tovert uw auto om tot een rijdend visitekaartje!

Neem contact op

 

Promotionele auto belettering 

Afhankelijk van de gewenste duurzaamheid van de belettering, wordt gekozen voor een permanente of promotionele kwaliteit vinyl. 

Ontwerpen worden in de computer geprojecteerd op een digitale foto, of op een lijnmodel van jouw voertuig, zodat de belettering tot in detail vooraf getoond wordt.

Jouw idee en onze visie gebundeld tot een ontwerp en vervolgens wordt de belettering door een van onze ervaren specialisten geheel vakkundig aangebracht.


 

auto-belettering-brs-reclame

Auto reclame Van personenauto tot touringcar

Personenauto’s, bedrijfsbussen of vrachtauto’s bestickeren? Een enkel voertuig van belettering voorzien of uw gehele wagenpark? Bij BRS Reclame kan het allemaal. 

Aanvullende diensten:

 

 

Geïnteresseerd in autobelettering? 

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over autobelettering of maak een afspraak. Wij bespreken graag de materiaal- en ontwerpmogelijkheden van het beletteren van uw bedrijfsauto met je.

Mail ons of bel: 0528 26 93 30. Ook kun je ons contactformulier invullen.