Pagina wordt geladen ...

Autobelettering in Assen

Ben je op zoek naar een effectieve manier van reclamemaken voor jouw bedrijf? Dan biedt autobelettering uitkomst. Hiermee zorg je ervoor dat gemiddeld maar liefst 160.000 weggebruikers per maand jouw autoreclame te zien krijgen. Voorzie jouw bedrijfsauto’s in Assen of omgeving met een uniek ontwerp van BRS Reclame en val op in het wegverkeer. 

Neem contact op

Autoreclame in Assen

 

Voorzie jouw bedrijfswagen van autoreclame

Bij BRS Reclame maken wij graag een ontwerp dat aansluit op jouw huisstijl, waarbij je kunt kiezen uit een volledige carwrap in jouw bedrijfskleuren, alleen een logo en korte tekst of diverse afbeeldingen. Je kunt hierbij denken aan een tijdelijke reclame voor periodieke acties, of een permanente reclame voor jouw bedrijf. 

Effectief reclamemaken met auto bestickering

Uit onderzoek is gebleken dat autoreclame veel beter en langer onder de aandacht komt dan jouw boodschap op een reclamezuil aan de kant van de weg. Daarbij is autoreclame een eenmalige investering waarmee je jarenlang reclame bereikt. En een mooi visitekaartje, want jouw auto straalt professionaliteit uit naar jouw klanten en leveranciers. 

 

Jouw bedrijfsauto beletteren in Assen

Laat je jouw auto beletteren door BRS Reclame, dan toveren wij jouw auto graag om tot een rijdend visitekaartje. Daarnaast kun je bij ons terecht om jouw autoruiten te laten tinten of voor reflecterende contourmarkeringen, waardoor jouw auto een complete make-over krijgt. Of combineer jouw auto belettering met car wrapping.

Bel ons direct voor meer informatie via telefoonnummer 0528 26 93 30, of vul ons online contactformulier in. Wij helpen je dan graag jouw bedrijf in Assen of omgeving onder de aandacht te brengen van tienduizenden weggebruikers per maand.