Pagina wordt geladen ...

Autobelettering Drenthe

Met jouw bedrijfsvoertuig(en) breng je uren op de weg door. Het is dan ook zonde om deze kans op het maken van reclame niet te benutten. Door jouw auto van autobelettering te voorzien, wordt jouw bedrijf uitgelicht voor honderden weggebruikers.

Dit gebeurt bovendien op een effectieve manier: de kans dat jouw bedrijf bij deze reclamevorm opvalt, is veel groter dan bij reclame aan de kant van de weg.

BRS Reclame voorziet al jouw bedrijfswagens in Drenthe, groot en klein, graag van autobelettering. 

Neem contact op

Auto laten bestickeren in Drenthe

Voordelen van autoreclame

  • Auto reclame is zeer effectief dankzij de hoge attentiewaarde
  • Met een eenmalige investering maak je nog jarenlang reclame
  • Deze vorm van reclame is permanent en tijdelijk toe te passen
  • Je verhoogt de herkenbaarheid en professionaliteit
  • Volledig aangepast op jouw huisstijl

Uw wagenpark voorzien van professionele reclame

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en plaatsen van autoreclame. Waar tijdens het ontwerpen rekening wordt gehouden met jouw huisstijl en verdere wensen, werken wij tijdens het plakken met kwalitatieve folie en de nodige aandacht. Eventueel kan jouw huisstijl op een uiterst efficiënte manier worden toegepast op jouw hele wagenpark. 


 

Reclame op jouw bedrijfsauto van BRS Reclame

BRS Reclame verzorgt graag de belettering van jouw bedrijfswagen(s) in Drenthe en omstreken. Daarnaast voorzien wij bedrijven ook van andere vormen van reclame, zoals geveldecoratie, reclamezuilen en lichtreclame. Voor meer informatie staan wij je graag te woord via telefoonnummer 0528 26 93 30, of kunt je het contactformulier invullen op de website. Wij voorzien jouw bedrijfsauto of wagenpark graag van professionele reclame