Pagina wordt geladen ...

Autoruiten laten blinderen Drenthe

Autoruiten blinderen

Wil jij je autoruiten laten blinderen? BRS Reclame is gespecialiseerd in autoruiten blinderen in Drenthe. Geblindeerde autoruiten kennen talloze voordelen. Naast de positieve werking op de uitstraling van je auto is ook de toenemende privacy een mooi voordeel van geblindeerde autoruiten. Bovendien verkleint een geblindeerde autoruit het risico op een auto inbraak. Kortom, genoeg reden om te kiezen voor geblindeerde autoruiten.

Neem contact op

De voordelen van geblindeerde autoruiten

Bij de aanschaf van geblindeerde autoruiten komen een aantal voordelen kijken. Zo wordt bijvoorbeeld Uv-straling tot wel 99 procent afgewend. Uv-straling is niet alleen slecht voor het interieur van je auto maar ook voor jou zelf. Naast de blokkering van Uv-straling zijn er nog een aantal andere voordelen:

  • Privacy
  • Verkleinde kans op inbraak
  • Een stoere of luxe uitstraling
  • Tegenliggers zijn minder hinderlijk
  • Duurzaam

Veiliger bij ongelukken

Kans op een ongeluk heb je altijd wanneer je de weg op gaat. Daarom is het belangrijk om er voor te zorgen dat alles zo veilig mogelijk is. Geblindeerde autoruiten helpen mee aan de veiligheid. Wanneer de ruit kapot gaat bij een botsing of een ander ongeluk, helpt de folie mee om de glasscherven bij elkaar te houden. Dit zorgt ervoor dat er minder kans is dat de glasscherven door de auto vliegen.

 

 

Wetgeving

Dankzij de professionals van BRS Reclame hoef jij je niet druk te maken over de wetgeving omtrent geblindeerde ruiten. Tijdens het blinderen houden wij alles in de gaten en zorgen wij ervoor dat je weer veilig en volledig legaal de weg op kan. Volgens de wet mogen de voorste ruiten niet meer dan 55 procent geblindeerd zijn. Bij de overige ruiten heb je volledig de vrijheid.

 

Jouw autoruiten laten blinderen?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan of maak een afspraak. Wij bespreken graag de materiaal- en keuzemogelijkheden van het blinderen van autoramen in Drenthe.

Mail ons of bel: 0528 – 26 93 30. Ook kun je ons contactformulier invullen.

Naar het contactformulier