Pagina wordt geladen ...

Car wrapping

Bij car wrapping wordt de auto door BRS Reclame met een hoogwaardige folie volledig “ingepakt”, zodat de bestaande kleur niet meer zichtbaar is.

Er zijn veel verschillende carwrapfolies: egale glanzende en matte kleuren, metallics, gestructureerde folies etc. Eventueel kan de (deels) gewrapte auto aangevuld worden met belettering.

De ultieme manier om een auto een geheel eigen gezicht te geven, is het toepassen van car wrapping. De folies hebben een lange levensduur.

           


Bedrijfswagens laten wrappen. 

Het laten wrappen van bedrijfswagens is een uitstekende manier van reclame voor jouw bedrijf. Het is een goede manier om de naamsbekendheid te vergroten. De kans is groot dat (potentiële) klanten jouw bedrijfswagens rond zien rijden. Het is mogelijk om te kiezen om je auto permanent te wrappen, maar ook voor tijdelijk. Dit kan bijvoorbeeld wanneer er tijdelijke acties zijn of jouw bedrijf bestaat bijvoorbeeld 50 jaar.   

Overige diensten van BRS reclame.

Naast het carwrapping biedt BRS reclame nog meer diensten aan omtrent reclame. Enkele voorbeelden zijn:

Meer informatie of een afspraak maken?

Jouw (bedrijfs)auto laten wrappen? Vraag vrijblijvend meer informatie aan over carwrapping of maak een afspraak. Wij bespreken graag de materiaal- en ontwerpmogelijkheden van carwrapping met je.

Mail ons   Bel: 0528 26 93 30