Pagina wordt geladen ...

Magneetplaat met bedrukking

Een magneetplaat met jouw eigen logo, tekst of afbeelding laten bedrukken? BRS Reclame is al jaren thuis in alle soorten reclame-uitingen en promotiematerialen.

In eigen productie vervaardigen wij de mooiste magneetplaten die te gebruiken zijn op (lease)auto’s, magneetborden en andere metalen ondergronden.

Neem contact op

jouw huisstijl op magneetborden

Een magneetbord is de perfecte oplossing wanneer je tijdelijk en afneembaar jouw reclame wilt plaatsen. jouw logo, slogan of afbeelding wordt op een magnetische plaat gedrukt die je keer op keer kunt gebruiken. Het is mogelijk om de magneetplaat in ieder gewenst formaat te laten maken.

 

Kleurvaste magneet stickers

De magneetstickers drukken we met de contouren en opmaak zoals je wilt. Je kunt ervoor kiezen om de opmaak zelf te verzorgen, maar wij kunnen dit ook voor je doen. De magneetplaten zijn kleurvast en bestand tegen verschillende weersomstandigheden

Waarom BRS Reclame

  • Iedere gewenste maat en opdruk
  • Wij ontwerpen en produceren
  • Kleurvastheid gegarandeerd
  • Elk gewenst aantal mogelijk

Offerte aanvragen voor magneetplaten?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over magneetstickers of maak een afspraak om jouw wensen door te nemen. Wij spreken graag het ontwerp met je door, zodat je altijd kunt rekenen op een goed eindresultaat!

Mail ons  Bel: 0528 26 93 30