Pagina wordt geladen ...

Professionele spanframe met uw eigen boodschap

Een spanframe laten maken? BRS Reclame uit Hoogeveen maakt hoogwaardige spanframes  voor zowel particulieren als bedrijven. Het ontwerp voor het recklamedoek dat in het spanframe komt levert je bij ons aan. Wij zorgen vervolgens dat deze op maat gedrukt wordt en binnen het spanframe wordt bevestigd. Omdat wij in onze eigen productieruimte printen kunnen wij snel spanframes leveren. Ook kunnen wij de opmaak van jouw spanframe volledig voor jeverzorgen. Als leverancier van diverse promotiematerialen staan wij bekend om goede maatwerk spanframes.

Neem contact op

spanframes

Een maatwerk spanframe laten maken

Aan de hand van de bestemming van het spanframe adviseren we je over de maatvoering, bevestigingsmogelijkheden en materiaalkeuze. Het spanframe moet immers goed zichtbaar zijn en en tevens bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Even belangrijk is dat het spandoek de juiste kleurstelling heeft en behoudt. Onze spanframes zijn altijd van goede kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

 

BRS Reclame staat garant voor

  • Snelle levertijden
  • Uitstekende kwaliteit spandoeken
  • Verschillende afmetingen mogelijk
  • Kleurvast garantie van minimaal 4 jaar
  • ISO-gecertificeerd reclame bedrijf

 

Een spanframe bestellen?

Wilt je advies over het beste spanframe voor jouw situatie? Dan helpen wij je graag verder. Je kunt vrijblijvend met ons bellen via (0528) 269 330 . Weet je al exact wat je wilt? Geef je dan gerust jouw wensen en eisen aan ons door. Wij zorgen voor een passende prijsopgave.

Mail ons  Bel: 0528 26 93 30