Pagina wordt geladen ...

Etched folie of melkglasfolie voor extra privacy met uitstraling van gezandstraald glas

Jouw vergaderruimte voorzien van rust en privacy? Onze etched folie (ook wel melkglasfolie genoemd) geeft het glas een gezandstraald matglas effect. Zo wordt de hoeveelheid lichtinval behouden, maar de doorkijk sterk verminderd. Naast vergaderruimtes wordt etched folie of melkglasfolie ook veel toegepast op buitenramen, vaak in combinatie met decoratieve glasfolie met het bedrijfslogo of de bedrijfsnaam.

Neem contact met ons op

De zekerheid van ISO-certificering

Het professioneel  aanbrengen van glasfolie zonder plooien en onvolkomenheden is vakwerk. BRS Reclame Hoogeveen is ISO-gecertificeerd en brengt al jaren glasfolie aan voor diverse bedrijven uit Noord- en Oost-Nederland.

Ramen laten tinten door BRS Reclame

  • Garantie tot 5 jaar
  • Krasvaste tint folie
  • Professioneel aangebracht
  • Vervaardigd van hoogwaardige grondstoffen
  • Jarenlange ervaring en ISO-gecertificeerd

 

Melkglasfolie

 

BRS Reclame werkt ondere andere voor:

Overige diensten van BRS Reclame

BRS Reclame uit Hoogeveen brengt naast melkglasfolie ook anders soorten glasfolies aan op ramen van bedrijven. Hier valt te denken aan veiligheidsfolie, zon- en warmtewerende glasfolie, tintfolie en decoratieve glasfolie.

Naast deze glasfolies ben je bij BRS Reclame voor allerlei vormen van reclame-uitingen aan het juiste adres. Zo kun je denken aan reclameborden, gevelreclame, bewegwijzering, autobelettering en car wrapping.  

Meer informatie of een afspraak maken?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over etched / melkglas folie of maak een afspraak. Wij bespreken graag de materiaal- en keuzemogelijkheden van etched / melkglas folie met je. Je kunt ons bellen op 0528 269330 , mailen of ons contactformulier invullen op onze contactpagina