Pagina wordt geladen ...

Isolerende raamfolie

Op zoek naar een methode om de isolatie waarde van enkel glas of dubbel glas te verbeteren? Dat kan met isolatiefolie van BRS Reclame. 

De isolatiefolie voor het raam is gemaakt van kunststof en bevat zeer kleine metaaldeeltjes. De raamfolie wordt met behulp van een sterke lijm aan het glas bevestigd. De metaaldeeltjes houden hinderlijke zonnestralen en warmte tegen. De folie is licht getint en zal de buitenzijde iets meer laten spiegelen.

Bekijk hier het Productinformatieblad

Neem contact op 

Isolerende raamfolie voor bedrijf en kantoor

Voor bedrijven in de voedselproductie is het aanbrengen van glasfolie al verplicht in verband met het voorkomen van splinters bij breuk. De isolerende eigenschappen zijn dan een aangename extra. 

Doordat de isolerende folie een gedeelte van hinderlijk zonlicht tegenhoudt, zullen jouw medewerkers minder last hebben van de zon en temperatuurswisselingen. Het werken met de computer wordt ook aangenamer gemaakt door minder spiegelingen op het beeldscherm. Denk dus niet alleen aan de kostenbesparing die isolatiefolie kan opleveren, maar ook aan de voordelen voor jouw personeel.

Offerte aanvragen voor isolatiefolie?

BRS Reclame beschikt over alle kennis en ervaring die je nodig heeft om tot een passende oplossing te komen voor de ruiten van jouw bedrijfspand. Wil je vrijblijvend informatie over glasfolie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0528 26 93 30 of vul ons contactformulier in op de website. Naast het aanbrengen van isolerende glasfolie zijn wij ook gespecialiseerd in verschillende vormen van promotie van jouw bedrijf. Hierbij kun je denken aan autobelettering, geveldecoratie en nieuwe reclamezuilen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je.

Mail ons