Pagina wordt geladen ...

Isolerende glasfolie Assen

Wanneer je slechts enkel glas of helder dubbel glas in jouw bedrijfspand hebt, kan de maandelijkse energierekening aardig oplopen. Zonde van die extra kostenpost voor jouw onderneming, want een oplossing hoeft niet lastig te realiseren of duur te zijn. BRS Reclame voorziet de beglazing van jouw bedrijf in Assen graag van isolerende raamfolie voor een hogere isolatiewaarde. 

Neem contact op

Isolerende-folie-in-assen

Een voordelige oplossing voor isolatie van jouw pand

Het laten plaatsen van HR+ glas in jouw bedrijfspand is een kostbare investering. Wil je momenteel geen nieuwe kozijnen laten plaatsen of is jouw onderneming gevestigd in een monumentaal pand waardoor deze mogelijkheid er niet is? Dan biedt isolerende raamfolie een uitstekende oplossing, waardoor de warmte in de winter binnen wordt gehouden en in de zomer juist buiten wordt gesloten. Met een lager kostenplaatje en minder overlast voor je en jouw werknemers tijdens de realisatie. 

Duurzame isolerende glasfolie in Assen

Isolerende glasfolie is naast energiebesparend ook milieuvriendelijk en daarmee een duurzame oplossing. Niet alleen veranderd de isolatiewaarde van enkel glas dankzij de raamfolie in die van dubbel glas en die van dubbel glas in de isolatiewaarde van HR-glas, ook wordt de UV-straling tot wel 99% tegengehouden. Dit betekent dat onder andere jouw apparatuur en meubilair minder snel zullen verkleuren. 

 

Isoleer jouw pand met raamfolie van hoogwaardige kwaliteit

BRS Reclame is gevestigd in Hoogeveen en levert ISO-gecertificeerde isolerende raamfolie van hoogwaardige grondstoffen. Bovendien bieden wij je een garantie tot 5 jaar op de glasfolie. Ook voorzien wij je graag van andere glasfolies zoals warmte werende of privacy raamfolie en kun je bij ons terecht voor de reclame van jouw bedrijf, van autobelettering tot lichtreclame. Voor meer informatie kun je ons vrijblijvend bellen op telefoonnummer 0528 26 93 30, of ons contactformulier op de website invullen. Verlaag de energierekening van jouw bedrijf dankzij de isolerende folie van BRS Reclame.