Pagina wordt geladen ...

Isolerende glasfolie laten aanbrengen in Drenthe

 

Mag je het glas van jouw bedrijvenpand niet vervangen, of vind je dit simpelweg te duur? Een goede manier om dan toch voor extra isolatie van jouw bedrijf te zorgen, is het aanbrengen van isolerende raamfolie. Deze folie houdt jouw pand in de winter aangenaam warm en zorgt in de zomer voor extra koelte. Daarnaast biedt deze raamfolie nog meer voordelen. BRS Reclame helpt je graag met isolerende glasfolie voor jouw onderneming in Drenthe. 

Neem contact op

isolerende-raamfolie-Drenthe

De voordelen van isolerende glasfolie

Isolatiefolie voor op ramen bestaat uit verschillende isolerende laagjes met metaaldeeltjes, waardoor jouw enkel glas de isolatiewaarde krijgt van dubbel glas. Ook bij dubbel glas kun je het echter aan laten brengen, om ervoor te zorgen dat jouw bedrijfspand net zo goed geïsoleerd is als met HR-glas. In de zomer blijft het juist aangenaam koel dankzij de isolerende folie. Heb je vaak last van beslagen ramen, dan wordt dit met isolatiefolie ook tegengegaan. 

Voordelige raamfolie voor optimale isolatie

Het laten aanbrengen van isolatiefolie is bij benadering slechts half zo duur als het laten plaatsen van HR of HR++ glas. Is uw bedrijf gevestigd in een monument, dan bespaar je zelfs nog meer door voor raamfolie te kiezen in plaats van speciaal monumentenglas. De isolerende raamfolie kan zowel op enkel als dubbel glas geplaatst worden en is zo goed als onzichtbaar op het raam: alleen vanaf de buitenzijde is een licht spiegelende laag te onderscheiden. 

 

Het laten aanbrengen van glasfolie door BRS Reclame

BRS Reclame helpt je graag met het plaatsen van isolerende folie op jouw bedrijfspand in Drenthe. Wij werken uitsluitend met ISO gecertificeerde raamfolie uit hoogwaardige materialen. Bovendien bieden wij een garantie van 5 jaar op de door ons aangebrachte isolerende glasfolie. Ook voor zon- en warmtewerende folie, veiligheidsfolie en inkijkwerende folie kun je bij ons terecht. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op, of bel ons via telefoonnummer 0528 26 93 30. Bespaar binnenkort op jouw energierekening met isolerende raamfolie van BRS Reclame.