Pagina wordt geladen ...

Isolerende glasfolie Groningen

 

Om jouw bedrijf energiezuiniger te maken is het belangrijk om te kiezen voor een goede isolatie. Niet alleen de muren en het dak kun je isoleren, ook isolatieglas kan een flinke besparing opleveren. Maar dan moet je eerst wel een flinke investering doen. Of toch niet? Door het aanbrengen van isolerende glasfolie door BRS Reclame bereik je tot wel 40% meer isolatie in jouw bedrijfsruimte in Groningen. 

Neem contact op

Isolerende Glasfolie Groningen

 

Bespaar op de isolatiekosten met glasfolie

Met isolerende glasfolie zullen jouw ramen met enkel glas isoleren als dubbel glas en jouw ramen met dubbel glas zelfs als HR-glas. Bovendien bespaar je ongeveer de helft van de kosten ten opzichte van het laten plaatsen van dubbel glas. Raamfolie is echter niet geschikt voor het aanbrengen op HR of HR+ glas. Wanneer je een monumentaal pand als bedrijfspand gebruikt, biedt de isolerende folie tevens uitkomst. Hierdoor bespaar je een hoop kosten op speciaal monumentenglas en kun je het pand beter isoleren. 

De voordelen van isolerende glasfolie

Naast de verhoogde isolatie biedt de isolerende folie van BRS Reclame nog meer voordelen: 

  • Tot 79% meer zonwering in de zomer
  • Gaat reflectie van de zon tegen
  • Vermindert UV straling met 99%
  • Gaat condensvorming tegen
  • Zorgt voor inbraakpreventie

 

Isolerende glasfolie laten aanbrengen in Groningen?

Laat jouw bedrijfspand in Groningen isoleren met glasfolie van BRS Reclame en profiteer van onze jarenlange ervaring. De glasfolie die wij gebruiken is ISO gecertificeerd en van hoogwaardig materiaal. Wij bieden je dan ook graag 5 jaar garantie op de folie. Naast het aanbrengen van diverse folies op jouw beglazing kun je ook bij ons terecht voor al jouw reclamewerken, van autobelettering tot complete reclamezuilen. Bel ons vrijblijvend voor meer informatie op telefoonnummer 0528 26 93 30, of neem contact met ons op via de website. Wij helpen je graag binnenkort nog besparen op jouw energierekening.