Pagina wordt geladen ...

Isolerende glasfolie Meppel

 

Met isolerende glasfolie kun je de isolatie van jouw pand in Meppel veel eenvoudiger verbeteren dan wanneer je de beglazing vervangt. In sommige panden, zoals monumenten, is het zelfs niet mogelijk om de beglazing te vervangen door glas met een hogere isolatiewaarde.

De prijs voor isolerende folie en het aanbrengen daarvan ligt ook aanzienlijk lager. BRS Reclame helpt je graag besparen door jouw bedrijf te voorzien van isolerende raamfolie. 

Neem contact op

Isolerende-glasfolie-meppel


 

Verbeter de isolatie van jouw pand met raamfolie

Doordat isolatiefolie voor glas minuscule metaaldeeltjes bevat die warmte en zonnestraling tegengaan, wordt de warmte in de winter binnengehouden en in de zomer juist buiten.

Dit zorgt ervoor dat je het hele jaar door bespaart op jouw energierekening: in de zomer door minder gebruik van de airco en in de winter doordat de thermostaat wat lager kan. 

Isolerende glasfolie een duurzame oplossing

Het eerste waar men vaak naar kijkt wanneer de isolatie van een pand beter kan, is naar de mogelijkheden van vervanging van de beglazing. Dit is echter een kostbare oplossing die niet alleen geld maar ook tijd kost. Door het gebruik van isolatiefolie gaat de isolatiewaarde van jouw glas van enkel naar dubbel glas, of van dubbel naar HR-glas. Bovendien bespaar je zo kosten op de aanschaf en plaatsing en hebben jouw medewerkers minimaal overlast. 

Glasfolies

Isoleer jouw bedrijf in Meppel en bespaar op de energierekening door isolerende glasfolie aan te laten brengen door BRS Reclame uit Hoogeveen. Ook andere soorten raamfolie zoals inkijk werende privacyfolie en decoratieve glasfolie kun je door ons laten aanbrengen. Daarnaast verzorgen wij graag de reclame van jouw bedrijf door reclamezuilen, geveldecoratie en andere marketingproducten.

Uw pand beter geïsoleerd in Meppel

Neem direct contact met ons op via telefoonnummer 0528 26 93 30, of het contactformulier op de website, dan vertellen wij je graag wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf.