Pagina wordt geladen ...

Isolerende glasfolie veendam

Ben je op zoek naar een duurzame oplossing voor de isolatie van jouw bedrijf in Veendam? Dan biedt isolerende glasfolie uitkomst. Deze isolerende folie voor op de ramen zorgt ervoor dat de warmte in de zomer buiten blijft, terwijl deze in de winter binnen wordt gehouden. Zo bespaar je dus het hele jaar door op jouw energierekening. BRS Reclame verzorgt graag de isolerende raamfolie van jouw bedrijf. 

Neem contact op

De voordelen van isolerende glasfolie

Met isolerende raamfolie maak je van jouw enkele beglazing dubbel glas en van jouw dubbele beglazing zelfs HR-glas. Een aantal voordelen van deze folie voor jouw bedrijf: 
 

  • Meer warmte in de winterIsolerende glasfolie in Veendam
  • Meer koelte in de zomer
  • 99% minder UV-straling
  • Een lagere energierekening
  • Een comfortabele werkruimte voor jouw werknemers
  • Goedkoper dan het vervangen van de beglazing
  • Gemakkelijk en snel te realiseren

 

Jouw isolerende raamfolie vakkundig aangebracht

Zoals je ziet is isolerende folie eenvoudiger en goedkoper aan te brengen dan nieuwe beglazing, terwijl het toch voor het gewenste effect zorgt: een lagere energierekening dankzij betere isolatie van jouw bedrijfspand. Ook de UV-straling wordt voor 99% tegengehouden en dat alles zonder grootschalige bouwwerkzaamheden zoals het vervangen van de beglazing. Onze glasfolie is ISO-gecertificeerd en vervaardigd uit hoogwaardig materiaal. Bovendien wordt het aangebracht door onze werknemers met jarenlange ervaring. 

Isolerende glasfolie voor jouw bedrijfspand in Veendam

BRS Reclame verzorgt graag het aanbrengen van isolerende raamfolie binnen jouw bedrijf in Veendam. Ook wanneer je op zoek bent naar andere glasfolies zoals zonwerende glasfolie of inbraak vertragende folie helpen wij je graag verder. Voor marketingdoeleinden kun je daarnaast gebruikmaken van onze reclamediensten, zoals het verzorgen van car wrapping, reclamezuilen en promotiemateriaal. Neem voor informatie over deze en andere diensten contact met ons op via telefoonnummer 0528 26 93 30, of vul het contactformulier op de website in. Hou jouw kantoor comfortabel voor werknemers en bespaar daarbij op de maandelijkse energierekening.