Pagina wordt geladen ...

Isolatiefolie voor bedrijven in Zwolle

Wil je de energierekening van jouw bedrijf in Zwolle omlaag brengen door een betere isolatie van de werkruimtes te realiseren? Maar wil je geen hoge kosten maken of mag je geen ingrijpende veranderingen aanbrengen aan jouw monumentale pand? Dan heeft BRS Reclame de oplossing voor jouw bedrijf: dankzij onze isolerende glasfolie verbetert de isolatie van jouw bedrijf aanzienlijk, zonder hak- en breekwerk of hoge kosten. 

Neem contact op

isolatiefolie zwolle

 

De voordelen van isolatiefolie voor glas

Isolerende raamfolie is eenvoudig aan te brengen en kan ook monumentale panden eenvoudig voorzien van extra isolatie.

Met de folie krijgt enkel glas ongeveer de isolatiewaarde van dubbel glas en dubbel glas die van HR-glas. 

Goedkoper dan het vervangen van ramen:

  • Eenvoudiger te realiseren
  • Praktisch geen overlast tijdens het aanbrengen 
  • Meer warmte in de winter en minder warmte in de zomer
  • Een lagere energierekening 
  • Zorgt voor een comfortabele werkomgeving

 

Isolerende glasfolie als oplossing isolatie

Zoals je ziet levert het aanbrengen van isolatiefolie op glas veel voordelen voor uw onderneming. Toch wordt er meestal nog steeds als eerste gekeken naar de mogelijkheid van het vervangen van de beglazing bij een probleem met de isolatie. En dat terwijl dit een ingrijpende en kostbare oplossing is.

Niet voor niets kiezen niet alleen ondernemers, maar ook woningcorporaties, vastgoedbeheerders en projectleiders steeds vaker voor isolerende glasfolie als oplossing. 

 

ISO-gecertificeerde glasfolie voor jouw bedrijf in Zwolle

Wil je de isolatie van jouw bedrijf in Zwolle verbeteren door isolerende raamfolie aan te laten brengen? Dan helpt BRS Reclame uit Hoogeveen je graag vakkundig verder. En niet alleen deze raamfolie, maar ook andere folies zoals inbraak werende of privacy raamfolie brengen wij vakkundig aan. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in marketingproducten voor bedrijven, waaronder gevelreclame, reclameborden en reclamezuilen. Neem voor meer informatie over een van onze producten vrijblijvend contact op via telefoonnummer 0528 26 93 30, of vul ons contactformulier even in. Verhoog de isolatie binnen jouw bedrijf met onze isolerende raamfolie.