Pagina wordt geladen ...

Raamfolie Raamfolie

Raamfolie, of glasfolie, kan voor zowel jouw huis als bedrijfspand verschillende voordelen opleveren. En dit hoeft niet saai te zijn. BRS Reclame kan de raamfolie speciaal voor jouw bedrijf maken. En met onze ervaring durven wij te zeggen dat de folie goed blijft zitten. 

Neem nu contact op

 

Voordelen Raamfolie

Raamfolie brengt meerdere voordelen met zich mee. Raamfolie werkt isolerend en dit zorgt voor langere energiekosten. Dit komt doordat het raamfolie het hele jaar zijn werk zal blijven doen. In de zomer wordt de warmte buitengehouden. Maar in de winter zorgt het er juist voor dat de warmte binnen blijft. Daarnaast zorgt het ervoor dat jij minder last krijgt van zon schitteringen op je beeldscherm. Doordat er minder zon binnenkomst, zullen je meubels en vloer minder snel verkleuren. Een ander voordeel van raamfolie is dat het zorgt voor meer privacy. En ook niet onbelangrijk: het is makkelijk schoon te maken.

 

Soorten raamfolie

Wil jij eens een keer wat anders dan de standaard kleur van raamfolie? Dat kan. Wij kunnen de raamfolie naar jouw wensen maken. Daarnaast hebben wij verschillende soorten raamfolie. Zo kun je kiezen uit veiligheidsfolie, zonwerende folie, decoratieve folie en nog meer. Benieuwd naar de mogelijkheden die wij aanbieden? Bekijk hier welke soorten wij hebben.

 

Waarom kiezen voor BRS Reclame?

  • Uitstekende kwaliteit raamfolie
  • 5 jaar garantie op folie en montage
  • Reactie binnen 24 uur
  • Erkend reclamebedrijf uit Hoogeveen
  • Jarenlange ervaring met het aanbrengen van verschillende folies

 

Kosten raamfolie

Geen huis of bedrijfspand is gelijk, dus ook de offertes zijn niet gelijk. De prijs verschilt op basis van de problematiek en de oppervlakte. Om ervoor te zorgen dat jij niet voor verrassingen komt te staan, maken wij vrijblijvend een offerte op maat.

 

Neem contact op of maak een afspraak

Wil jij je huis of bedrijfspand voorzien van raamfolie? Maak dan een afspraak met onze professionals. Vul het contactformulier in en wij zullen binnen 24 uur reageren. Maar je mag ons natuurlijk op bellen op: 0528 269330.