Pagina wordt geladen ...

Veiligheidsfolie ter vertraging van inbraak en glasbreuk

Op plaatsen waar inbraakproblemen vaak voorkomen en waar het belangrijk is om glasbreuk te voorkomen, biedt het aanbrengen van veiligheidsglasfolie uitkomst. Veiligheidsfolie heeft een inbraakvertragende werking en helpt versplintering van het glas tegen te gaan. BRS Reclame past al jaren veiligheidsglasfolie toe voor bedrijven op vakkundige wijze.

Neem contact met ons op

Verplicht voor de foodsector

In de foodsector is het aanbrengen van veiligheidsglasfolie op glas zelfs verplicht om splintering van glas tegen te gaan op inbraakgevoelige plaatsen.

De veiligheidsglasfolie die wij toepassen is goedgekeurd volgens de slagvastheidsnorm (NEN EN-356 P2A) en voldoet aan de eisen van jouw verzekeringsmaatschappij.

Bekijk hier het Productinformatieblad

Waar kan veiligheidsfolie worden toegepast?

Op alle plaatsen waar glas voor een inbraakprobleem kan zorgen, is veiligheidsglasfolie toe te passen. Doorgaans wordt veiligheidsglasfolie toegepast bij:

  • Openbare gebouwen (Helpt de gevaren voor personen door versplinterd glas tegen te gaan)
  • Bedrijfspanden (Kantoren, winkels, supermarkten, scholen en afgelegen gebouwen die gevoelig kunnen zijn voor inbraak)
  • Vitrines (Waar waardevolle spullen zijn uitgesteld zoals juweliers, etalages van winkels en musea)
  • Particuliere woningen 

Veiligheidsfolie versterkt het glas

Veiligheidsglasfolie wordt ook wel securityfilm genoemd en versterkt het glas dankzij de taaie eigenschappen van de folie die wordt aangebracht. Doordat het glas bij elkaar wordt gehouden met de folie, wordt versplintering tegengegaan en blijft het glas veel langer standhouden dan het doet zonder folie. Op veiligheidsglasfolie wordt een garantie tot 15 jaar gegeven mits het door een vakkundige specialist is aangebracht. BRS Reclame Hoogeveen is ISO-gecertificeerd zodat je verzekerd bent van de juiste aanpak en jaren profijt heeft van de aangebrachte veiligheidsglasfolie.

BRS Reclame werkt ondere andere voor:

Overige diensten van BRS Reclame

BRS reclame heeft naast haar veiligheidsglasfolie meerdere soorten glasfolies die aangebracht kunnen worden. Hierbij valt te denken aan zon- en warmtewerende glasfolie, inkijkwerende folie, tintfolie voor ramen en decoratieve raamfolie.

Meer informatie of een afspraak maken?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over veiligheids glasfolie of maak een afspraak. Wij bespreken graag de materiaal- en keuzemogelijkheden van veiligheidsglasfolie met je. Je kunt ons bellen, mailen of ons contactformulier invullen.