Pagina wordt geladen ...

De effecten van zonwerende folie

Wat zijn nou eigenlijk de effecten van zonwerende folie? Dat de laatste jaren de temperatuur flink aan het stijgen is hebben we allemaal wel in de gaten. Maar wat kunnen wij er aan doen om het binnen in onze woning of ons bedrijfspand een beetje koel te houden? We willen ook niet de hele dag de airco laten blazen. Kies daarom voor zonwerende folie van BRS Reclame.

Warmte tegenhouden


De warmte buitenhouden kan op verschillende manieren. Zo kan je bijvoorbeeld een volledig zonnescherm aanleggen om de zon tegen te houden. Wat je ook kunt doen is zonwerende folie aan laten brengen. Dit zal zeer waarschijnlijk de goedkope optie van de twee zijn. Zonwerende folie houdt de warmte tegen die door zonnestralen wordt gegenereerd. Het zou nooit volledig alle warmte buiten kunnen houden maar het heeft zeker een goed effect. Zo kan het isolerende effect van de zonwerende folie er voor zorgen dat je huis tot wel 8 graden koeler blijft. 

Waarom kiezen voor BRS Reclame?


BRS Reclame werkt voor elke organisatie in elke branche. Van detailhandel tot aan particulieren. Wij streven ernaar om standaard binnen 24 uur te reageren op je vraag. Daarnaast werken we enkel met de hoogste kwaliteit folie en geven we 5 jaar garantie op de folie en de montage van de folie. Mocht er voor die tijd wat kapot gaan neem dan gerust contact met ons op. 

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij elke klus snel en effectief oplossen. Wij maken voorafgaand aan de klus een offerte op maat en zullen hier niet van afwijken. Op deze manier weet jij altijd waar je aan toe bent en kom je niet voor nare verrassingen te staan.

Meer informatie?


Ben je nog op zoek naar meer informatie over de effecten van zonwerende folie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers nemen graag de verschillende mogelijkheden met je door.