Pagina wordt geladen ...

Hoe goed werkt zonwerende glasfolie?

Wanneer de hitte records weer gebroken worden en het voelt alsof de zon recht door je huid heen brand, is het misschien wel tijd om te denken aan zonwerend glasfolie. Maar hoe goed werkt zonwerende glasfolie nou echt? Dat is een vraag die wij vaak voorbij horen komen.

Hoe werkt het?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je in de hitte op zoek bent naar een manier om de warmte buiten te houden. Zonwerende glasfolie is hier een mooie oplossing voor. Maar hoe werkt het? De zonwerende glasfolie houdt de warmte buiten de deur door het zonlicht tegen te houden. Breng de folie aan op de ramen waar de zon naar binnen komt. 

Een bijkomend voordeel van zonwerende glasfolie is dat het een isolerende werking heeft. Ja, je leest het goed. De zonwerende folie heeft een isolerend effect waardoor je huis tot wel 8 graden koeler blijft. Dit maakt het aanbrengen van de folie niet alleen een voordeel voor de warmte in je huis maar ook voor je portemonnee en het milieu. Zo heb je minder elektriciteit nodig die normaal wordt gebruikt door de talloze waaiers die je huis koelen.

Waarom kiezen voor BRS Reclame?

BRS Reclame is de aangewezen partij als het gaat om glasfolie. Zo verkopen wij verschillende soorten en kunnen wij deze zelfs bedrukken en aanbrengen. Bij BRS Reclame heb je het voordeel van het volledige pakket en ontzorg je jezelf. Een gemotiveerd team van medewerkers staat elke dag klaar om jouw klus op te pakken. Door onze kennis en ervaring te combineren zorgen wij ervoor dat elke klus netjes en snel tot een succes wordt gebracht.

Meer informatie over zonwerende glasfolie?

Heb je nog niet helemaal een antwoord gevonden op de vraag hoe goed werkt zonwerende glasfolie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers beantwoorden graag deze en alle andere vragen die je eventueel hebt.