Pagina wordt geladen ...

Warmte werende folie Drenthe

Ben jij op zoek naar warmte werende folie in Drenthe? Warmte werende folie is dé ideale oplossing om de warmte tegen te houden die wordt gegenereerd door zonnestralen. Is het bij jou in huis of in het bedrijfspand al snel veel te warm? Door gebruik te maken van warmte werende folie zorg jij ervoor dat het een aantal graden voelbaar koeler is binnen. De folies van BRS Reclame zijn van de hoogste kwaliteit en gaan meerdere jaren mee. 

Waarom kiezen voor warmte werende folie?

Warmte werende folie houdt niet alleen de warmte buiten in de zomer maar houdt ook de warmte binnen in de winter. De folie heeft een isolerende werking. Dit zorgt ervoor dat je bespaart op energie en dus ook op de kosten. De warmte van de zon kan tot wel 79% gereduceerd worden door het aanbrengen van de folie. Daarnaast zijn er nog andere voordelen. Zo heb je bijvoorbeeld geen last meer van de weerkaatsing van de zonnestralen op beeldschermen zoals je desktop en je televisie. En je hebt minder last van verkleuring van je meubilair. 

De werking van warmte werende folie

Het doel van warmte werende folie is voor de hand liggend: de warmte buiten houden. De folie zorgt ervoor dat zonnestralen buiten worden gehouden. Dit zorgt niet alleen voor minder warmte binnen het pand maar ook voor verminderde reflecties op beeldschermen. Tijdens de zomermaanden kan warmte werende folie zorgen voor een aangenaam klimaat. Het houdt je kantoor lekker koel! Naast warmte werende folie kun je bij BRS Reclame ook terecht voor onder andere inbraak vertragende folie, veiligheidsfolie, UV-werende folie, inkijk werende folie en nog veel meer.

Meer weten over warmte werende folie in Drenthe?

Wil je graag nog wat extra informatie over warmte werende folie in Drenthe? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers nemen graag de mogelijkheden met je door.