Pagina wordt geladen ...

Warmte werende folie Hoogeveen


Ben jij op zoek naar warmte werende folie in Hoogeveen? Warmte werende folie is dé oplossing tegen de warmte die wordt gegenereerd door zonnestralen. Wordt het bij jou binnen in je bedrijfspand of je woning snel warm? Dan is dit de ideale oplossing. De warmte werende folie van BRS Reclame is van de beste kwaliteit en gaat minstens 10 jaar mee. 

De werking van warmte werende folie


Het doel van warmte werende folie is voor de hand liggend: de warmte buiten houden. De folie zorgt ervoor dat zonnestralen buiten worden gehouden. Dit zorgt niet alleen voor minder warmte binnen het pand maar ook voor verminderde reflecties op beeldschermen. Tijdens de zomermaanden kan warmte werende folie zorgen voor een aangenaam klimaat. Het houdt je kantoor lekker koel! Naast warmte werende folie kun je bij BRS Reclame ook terecht voor onder andere inbraakvertragende folie, veiligheidsfolie, UV-werende folie, inkijk werende folie en nog veel meer.

Waarom kiezen voor warmte werende folie?


De warmte werende folie werkt isolerend. Deze isolerende werking zorgt voor een besparing van energie en dus ook kosten. De warmte van de zon kan tot wel 79% gereduceerd worden door het aanbrengen van de folie. De warmte werende folie zorgt er niet voor dat je geen uitzicht meer hebt aangezien het doorzichtig is. Je kunt dus gewoon nog naar buiten kijken. De folie heeft een levensduur van ongeveer 10 jaar en kan daarna makkelijk vervangen worden. Verder gaat het ook nog verkleuring van je interieur tegen.

Meer informatie over warmte werende folie in Hoogeveen? 


Ben jij op zoek naar meer informatie over warmte werende folie in Hoogeveen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor je klaar en beantwoorden al je vragen. Ook wanneer je al volledig overtuigd bent van onze expertise kan je vrijblijvend contact met ons opnemen.