Pagina wordt geladen ...

Warmtewerende folie voor ramen

De oplossing tegen fel zonlicht, UV stralen en warmte

 

Zonwerende glasfolie

Op zoek naar warmtewerende folie voor ramen? Bij BRS Reclame zit je aan het juiste adres. Wij zijn expert in diverse soorten raamfolie. Warmtewerende folie is dé oplossing tegen fel zonlicht, UV stralen en warmte.

Onze methode van aanbrengen is zeer hoogwaardig en door onze jarenlange ervaring kunnen wij garanderen dat de folie een aantal jaren zijn werk blijft doen. Voor meer informatie vul het contactformulier in of neem contact op via de telefoon: 0528 269330.

Neem nu contact op

 

De voordelen van warmtewerende folie voor ramen

Zonwerende folie is de oplossing tegen warmte en fel licht. Je kunt gaan voor zonwering, maar raamfolie kan een perfecte vervanger zijn. Nadat de raamfolie is aangebracht, is het direct effectief en onderhoudsvrij. 

Tijdens de warme maanden in het voorjaar en de zomer zorgt de zon ervoor dat de ruimtes in je kantoor, winkel, school of pand snel opwarmen. Het maakt niet uit wat voor soort glas je hebt, na enkele hete dagen op een rij zullen de ramen ook onvoldoende weerstand bieden om de hitte buiten te houden. Je kunt ervoor kiezen om de folie aan de buitenkant te plaatsen, of juist aan de binnenkant. Welke folie het beste bij je vraag past, zullen we eerst de situatie moeten zien en zo een advies uitbrengen. Onze raamfolie is altijd op maat. 

Naast dat het de warmte buiten houdt, is zonwerende folie ook effectief tegen zonnestralen buiten houden. Zo krijg je geen vervelende reflecties op computer beeldschermen of op je televisie. Wil je weten wat de kosten zijn van onze glasfolie? Bekijk de prijzen hier.


Waarom kiezen voor BRS Reclame?

  • Altijd reactie binnen 24 uur
  • Erken reclame bedrijf uit Hoogeveen
  • Wij werken alleen met hoge kwaliteit folie
  • 5 jaar garantie op folie en professionele montage
  • Jarenlange ervaring in het aanbrengen van verschillende folies

 

Neem contact op of maak een afspraak

Naast het aanbrengen van glasfolie zijn wij als ervaren reclamebureau ook gespecialiseerd in bijvoorbeeld het aanbrengen van gevelreclame, lichtreclame, bewegwijzering en de belettering van tankstations. Vraag vrijblijvend meer informatie aan over glasfolie door ons te bellen op telefoonnummer 0528 26 93 30 of vul ons contactformulier in. Wij bespreken graag de materiaal- en ontwerpmogelijkheden van glasfolie met je.

Gebruik onderstaand formulier om contact met ons op te nemen.