Pagina wordt geladen ...

Warmtewerende raamfolie

Warmtewerende raamfolie biedt dé oplossing tegen fel zonlicht, warmte en zonnestralen. Als het snel warm binnen jouw bedrijf wordt creëer je een prettig werkklimaat. Door glasfolie aan te brengen neemt de zonnewarmte met wel 77% af en hebben jij en je werknemers geen last meer van de felle zon. 

Wat doet zonwerende folie precies?

Ten eerste worden zonnestralen tegengehouden die voor vervelende reflecties zorgen op beeldschermen, zoals bijvoorbeeld op je computer of op de televisie. Verder zorgt warmtewerende raamfolie voor een aangenaam binnenklimaat tijdens de zomermaanden. Zo blijft je kantoor lekker koel! Bij BRS Reclame kun je naast zonwerende glasfolie ook terecht voor bijvoorbeeld inbraakvertragende folie, veiligheidsfolie, UV-werende folie, inkijkwerende folie, isolerende folie en nog veel meer. 

Waarom warmtewerende folie

  • Deze folies werken isolerend
  • Besparing van de kosten en energie
  • Reductie van zonnewarmte tot 79%
  • Heeft een levensduur van zo’n 10 jaar
  • Je kunt gewoon naar buiten kijken
  • Gaat verkleuring van het interieur tegen
  • Minder schittering van de zon op beeldschermen.
  • Onderhoudsvrij en is net als jouw ramen met water te reinigen
     


 

Over BRS Reclame

BRS Reclame is een full-service reclamebedrijf in Drenthe. Wij verzorgen het concept, ontwerp én realisatie van elke door jouw gewenste reclame-uiting. Als ervaren reclamebedrijf weet BRS Reclame de combinatie te vinden tussen opdrachtgever, omgeving en deze tijd. Van ontwerp tot en met uitvoering produceert en verzorgt BRS Reclame allerhande reclame-objecten; voor elke toepassing en elk budget. Meer weten? Bekijk onze diensten hier.

Neem contact op of maak een afspraak

Naast het aanbrengen van glasfolie zijn wij als ervaren reclamebureau ook gespecialiseerd in bijvoorbeeld het aanbrengen van gevelreclame, lichtreclame, bewegwijzering en de belettering van tankstations. Vraag vrijblijvend meer informatie aan over glasfolie door ons te bellen op telefoonnummer 0528 26 93 30 of vul ons contactformulier in. Wij bespreken graag de materiaal- en ontwerpmogelijkheden van glasfolie met je.

Gebruik onderstaand formulier om contact met ons op te nemen.