Pagina wordt geladen ...

Zonwerende glasfolie Hoogeveen


Op zoek naar zonwerende glasfolie in Hoogeveen? BRS Reclame levert enkel kwaliteitsproducten. Onze folie zorgt ervoor dat er in de winter minder sprake is van warmteverlies en houdt in de zomer de warmte juist buiten. Op deze manier blijven de werkomstandigheden optimaal zonder dat de ramen geblindeerd worden. Bij BRS Reclame bieden we 5 jaar garantie aan.

Wat zijn de kosten?

Elke klus is weer anders. Daarom maken wij altijd een offerte op maat. Hierbij kijken we naar meerdere factoren. Bij het berekenen van de kosten voor het laten aanbrengen van glasfolie moet je uitgaan van ongeveer €50,- per m2. Dit is het bedrag voor de standaard glasfolie. Deze prijs is gebaseerd op een vanaf-prijs inclusief montage, maar exclusief voorrijkosten. De prijs per m2 is altijd op basis van een montage op de begane grond. Moeten we de lucht in? Dan gelden er andere kosten.

Wat zijn de voordelen van zonwerende raamfolie?

Het gebruik van zonwerende raamfolie brengt een heleboel voordelen met zich mee:

•    Isolerende werking
•    Energie en kosten besparend
•    Reductie van zonnewarmte tot 79%
•    10 Jaar levensduur
•    Belemmerd het zicht naar buiten niet
•    Werkt goed tegen verkleuring van het interieur
•    Is te reinigen met water en onderhoudsvrij
•    Minder last van zonnestralen op beeldschermen

Waarom kiezen voor BRS Reclame?

Als ervaren reclamebedrijf weet BRS Reclame altijd de combinatie te vinden tussen opdrachtgever, omgeving en deze tijd. Van ontwerp tot en met uitvoering, BRS Reclame doet het allemaal. Wij werken voor elke organisatie. Van detailhandel tot aan dienstverlening en gezondheidszorg. Overal waar reclame uitingen, verwijzingen of decoraties gewenst zijn.

Meer informatie over zonwerende glasfolie?

Ben jij op zoek naar meer informatie over zonwerende glasfolie in Hoogeveen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen. Onze werknemers staan je graag te woord en beantwoorden al je vragen.