Pagina wordt geladen ...

Zonwerend glasfolie kopen in Hoogeveen

Ben jij op zoek naar een plek om je zonwerende glasfolie te kopen in Hoogeveen? Zoek dan niet verder, BRS Reclame is de aangewezen partij voor jou. Te veel zonlicht kan ervoor zorgen dat de binnentemperatuur op kantoor al snel oploopt. In de zomer wordt het dan al gauw onaangenaam warm. Zonwerende folie kan hierbij een uitkomst bieden. 

Tot wel 79% minder warm door zonwerende raamfolie

Wanneer je de zonwerende glasfolie op de juiste manier aanbrengt en inzet kan je tot wel 79% minder warmte in huis krijgen. Ideaal voor in de warme zomermaanden. Dankzij de reflecterende werking van de folie wordt het zonlicht weerkaatst. Dit zorgt er vervolgens weer voor dat de zonnewarmte gereduceerd wordt. Zo zorg je voor een stabiel en aangenaam binnenklimaat.

De werking van zonwerende glasfolie

De folie is van uiterst dun materiaal dat voornamelijk bestaat uit gemetalliseerde moleculen. Deze moleculen hebben een warmte werend, inkijk werend en Uv-werende eigenschap. Het moleculen type en het percentage hiervan bepalen in welke mate dit gebeurt. Het reflecterende vermogen van de folie kaatst het licht terug en maakt het binnenkomende zonlicht minder schadelijk. Bij zonwerende folie aanbrengen geldt als algemene stelregel: hoe hoger het gehalte aan moleculen, hoe beter de zonwerende eigenschappen.

Zo is de folie niet alleen uitermate geschikt om de warmte buiten te houden maar zitten er nog meer voordelen aan. Zo zorgt de reflecterende werking er bijvoorbeeld ook voor dat je geen last krijgt van reflecties op je beeldschermen zoals televisie en monitor. Daarnaast helpt de folie ook nog mee tegen het verkleuren van meubels die rechtstreeks in de zon staan. 

Meer informatie?

Ben je nog op zoek naar meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op om de verschillende materiaal- en keuzemogelijkheden door te nemen. Onze medewerkers zitten voor je klaar en beantwoorden al je vragen.