Pagina wordt geladen ...

Zonwerende raamfolie kosten

Benieuwd naar zonwerende raamfolie kosten? Door glasfolie zoals zon- en warmtewerende folie aan te laten brengen kun je de energiekosten drukken door een stabiel binnenklimaat te creëren, in je bedrijfspand of kantoor. Te veel zonlicht kan de binnentemperatuur op kantoor snel laten oplopen. Zonwerende raamfolie is handig tegen warmte én tegen reflectie. Wij hebben op een rij gezet hoe je de de prijs en totale kosten kunt berekenen en een productinformatieblad.
 

Wat kost glasfolie inclusief montagekosten? 

Het plaatsen van raamfolie wordt op maat gemaakt. De kosten bedragen voor standaardfolie ongeveer €50 per m2. Dit is een vanaf prijs inclusief montagekosten en exclusief voorrijkosten. Indien de glasfolie op moeilijk bereikbare plaatsen moet worden aangebracht kunnen er bijkomende kosten in rekening gebracht worden. Uiteraard zijn er tal van verschillende glasfolies beschikbaar, qua kleur en transparantie. Elk type glasfolie heeft weer een andere prijs per m2. Meer informatie over de prijs of een inschatting? Vul ons contactformulier in of bel 0528 26 93 30.

Kiezen voor zonwerende raamfolie of spiegelende folie?

Beide folies zijn geschikt tegen hitte en zon. Onze zonwerende folie vermindert hinderlijke schittering aan de binnenzijde van het glas. De gemetalliseerde folie bestaat uit meerdere lagen heeft een goede warmtewering terwijl zicht naar buiten natuurlijk en realistisch blijft. Deze folie heeft het voordeel dat het minder reflecteert en spiegelt dan spiegelfolie. 

Een spiegelende folie is geschikt wanneer hitte en licht door de zon, tot het maximum geblokkeerd dienen te worden. Door de hoge reflectie worden de zonnestralen geblokkeerd. Doordat de folie spiegelt, krijgt het bedrijfspand of kantoor een modern uiterlijk. Lees meer informatie in ons productinformatieblad.
 


Over BRS Reclame

Een gemotiveerd team medewerkers staat elke dag tot je dienst. Vakkennis en toepassing van productgerichte materialen resulteren in een uitgebreid, klantgericht scala aan reclame-uitingen, dat nét dat stukje verder gaat dan jouw concurrent. Of je nu een reclamebord wilt laten maken, glasfolie wilt laten plaatsen, je auto wilt laten wrappen of een reclamebedrijf zoekt voor je gevelreclame. Wij ontzorgen je graag!
 

Neem contact op of maak een afspraak

Meer informatie over zonwerende raamfolie kosten? Vraag vrijblijvend meer informatie aan over glasfolie door ons te bellen op telefoonnummer 0528 26 93 30 of vul ons contactformulier in. Wij bespreken graag de materiaal- en ontwerpmogelijkheden van glasfolie met je.

Gebruik onderstaand formulier om contact met ons op te nemen.