Pagina wordt geladen ...

Zonwerende folie aanbrengen

Zonwerende folie aanbrengen
Zonwerende folie aanbrengen op de ramen van jouw bedrijfspand zorgt ook in hete zomers voor een aangenaam binnenklimaat. Met de raamfolie van BRS Reclame verminder je de warmte van de zon namelijk tot 77%.

Wij vertellen je graag meer over onze zonwerende folie en de andere isolerende raamfolies in het assortiment. 

Neem contact op

Werking van glasfolie 

Glas- of raamfolie is flinterdun materiaal, dat onder meer bestaat uit gemetalliseerde moleculen. Dergelijke moleculen beschikken over warmtewerende, inkijkwerende of uv-werende eigenschappen. De mate waarin dit gebeurt wordt bepaald door het moleculentype en het percentage daarvan in de folie. Als materiaalsoort kan gekozen worden voor bijvoorbeeld: aluminium, chroom of nikkel.

Het reflecterende vermogen van de gemetalliseerde glasfolie kaatst het licht terug en maakt het binnenkomende zonlicht minder schadelijk. Bij zonwerende folie aanbrengen geldt als algemene stelregel: hoe hoger het gehalte aan moleculen, hoe beter de zonwerende eigenschappen. 

Waarom zonwerende folie aanbrengen 

Zon- en warmtewerende folie heeft tal van voordelen. Niet alleen garandeert het een prettige werkomgeving in de zomer, het werkt tevens kostenbesparend. Dankzij de isolerende werking gaat er in de winter namelijk minder warmte verloren.

Verder beperkt glasfolie de schittering op beeldschermen en voorkomt het de verkleuring van het kantoorinterieur. Zonwerende raamfolie is verkrijgbaar met of zonder spiegeleffect. Wij kunnen het bovendien leveren in de huiskleuren van jouw bedrijf of organisatie, met een garantieperiode van vijf jaar. 

Meer weten? 

Neem contact op met BRS Reclame voor zonwerende folie, of wanneer je interesse hebt in veiligheidsfolie, inbraakvertragende folie, inkijkwerende folie, decoratieve folie, tintfolie, melkglasfolie, isolatiefolie en uv-werende folie.