Pagina wordt geladen ...

Lichtreclame voor binnen en buiten

Er zijn diverse mogelijkheden om jouw reclame-uiting ook ’s avonds gestalte te geven. Lichtreclames zijn in ontelbare vormen te produceren. In grote lijnen zijn ze in twee categorieën in te delen: lichtbakken en doosletters. 

Neem contact op

Lichtbakken laten maken - BRS Reclame

Lichtbakken

BRS reclame produceert en levert onder andere op maat gemaakte lichtbakken. Er is veel mogelijk. Vlakke of haakse montage tegen een gevel, plaatsing in de vrije ruimte, tussen palen of als zuil, of geplaatst op een dak of luifel. Qua decoratie, kleur en vorm van de lichtbak zijn er veel verschillende mogelijkheden. Dit is allemaal af te stemmen op de combinatie met jouw huisstijl en het pand. Het is mogelijk om de lichtbakken in RAL kleuren te krijgen.

Meer over lichtbakken

 

 

Lichtreclame Letter lichtbak

 

Doosletters - Letter Lichtbak

Doosletters is een andere vorm van lichtreclame. Doosletters zijn 3d letters die ook letterlijk worden geproduceerd als een doos. De letters zijn hol met vaak een bovenkant erop. Het logo en elke letter worden als minilichtbakje uitgevoern in- of uitwendig van verlichting voorzien. Onverlichte doosletters zijn ook mogelijk.  

Neon-ledlijn

Neon-ledlijn

Een andere blikvanger: een neon-ledlijn langs jouw pand. Benadruk een deel of het gehele pand met een energiezuinige neoncontour. Ook ‘s avonds prominent aanwezig! Er zijn nagenoeg onbeperkte mogelijkheden ten aanzien van kleur en vorm die leiden tot hoge populariteit van lichtreclame.

  • brs-lichtreclame-2
  • brs-lichtreclame-3
  • brs-lichtreclame-4
  • brs-lichtreclame-5
  • brs-lichtreclame-6
  • brs-lichtreclame-7

Gebruik de navigatie om de foto's te bekijken.

Overige diensten van BRS reclame

BRS reclame verzorgt nog meer vormen van reclame. Je kunt onder andere denken aan: geveldecoratie, reclamezuilen, bewegwijzering of autowrapping.

 

Meer informatie of een afspraak maken?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over lichtreclame of maak een afspraak. Wij bespreken graag de materiaal- en ontwerpmogelijkheden van lichtreclame met je. Je kunt ons bellen, mailen of ons contactformulier invullen.