Pagina wordt geladen ...

Lichtbak laten ontwerpen

Een lichtbak voor jouw bedrijf laten ontwerpen? BRS Reclame is gespecialiseerd in buitenreclame en maakt maatwerk lichtbakken. Met je eigen lichtreclame in de vorm van één of meerdere lichtbakken ben je goed zichtbaar en herkenbaar. De lichtbakken voor op de gevel of in jouw bedrijfstuin worden aan de hand van jouw wensen en huisstijl gemaakt. Je bepaalt zelf wat je uitstraalt!

Neem contact op

Lichtbak laten maken - BRS Reclame

 

Maatwerk lichtbak die voldoet aan jouw wens

Wij leveren lichtbakken in verschillende maten en uitvoeringen. Restaurants gebruiken bijvoorbeeld lichtbakken voor aan de gevel om de menukaart in uit te lichten. Diverse lichtbakken met rechte of ronden hoeken en dialichtbakken met vlakke of haakse montage aan de gevel behoren tot de mogelijkheden.

Ook is het mogelijk om een lichtbak in elk gewenst formaat te plaatsen in de vrije ruimte voor jouw bedrijfspand of in jouw bedrijfstuin. Je kunt denken aan een lichtzuil of een paal met hierop jouw lichtreclame. De lichtbakken kunnen in alle RAL-kleuren worden geleverd. De decoratie van de lichtbakplaat en vorm van de lichtbak zijn geheel af te stemmen op de jouw huisstijl en het pand.

Lichtbak laten maken

 

Meer weten over lichtbakken voor uw bedrijf?

Wij voorzien je graag van de opties voor een geschikte lichtbak voor jouw situatie. Laat ons jouw wensen en eisen weten via het formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Mail ons Bel: 0528 269 330.