Pagina wordt geladen ...

Aankleding voor beurzen

Ben je op zoek naar een reclamebedrijf die samen met je jouw beursstand op een originele manier ontwerpt? BRS Reclame levert verschillende oplossingen voor beurs aankleding. Met ons ontwerp en levering zal je zeker opvallen tijdens een evenement! 

Neem contact op

Beurswanden en presentatiewanden

Op een beurs of tijdens een presentatie wil je de boodschap van jouw bedrijf duidelijk overbrengen. Met presentatiewanden en beurswanden lukt dat uitstekend. Beurswanden en presentatiesystemen zijn zo populair omdat ze handig zijn in het gebruik en gemakkelijk mee te nemen zijn. De meeste beurswanden zijn binnen 20 minuten klaar voor gebruik.

Full color bedrukt en opvallend groot om snel de aandacht te trekken. Beurswanden kunnen zowel recht als met een ronding of een hoek erin gemaakt worden.

De kwaliteit van uw beurswand bepaalt grotendeels de uitstraling van uw bedrijf. De duurzaamheid en het gebruiksgemak zijn ook beter bij de kwaliteitswanden. Toch zijn het de bedrukte panelen en de prints die uiteindelijk uw boodschap overbrengen en het imago bepalen. Omdat de productie hiervan specialistisch werk is doen we dit in onze eigen drukkerij met moderne printers.

Beurs aankleding - BRS Reclame Hoogeveen

Beursbanners en rollupbanners

Een beurs banner zorgt ervoor dat jouw boodschap op een professionele manier wordt gepresenteerd. De banners zijn zowel geschikt voor een tijdelijke promotie als voor een permanente opstelling. Ook met de opdruk kun je eindeloos variëren, om bijvoorbeeld een foto, jouw bedrijfslogo, een prijslijst of een specifiek product uit te lichten. Door het ‘roll-up’ systeem heb je de beurs banner binnen 30 seconden geïnstalleerd en gebruiksklaar

Vlaggen en beachflags

Bij promotioneel gebruik ogen bedrijfsvlaggen vrolijk en zorgen ervoor dat jouw merknaam in het hoofd van de consument blijft hangen. Een groot voordeel van reclamevlaggen is dat het doeltreffende reclame voortbrengt tegen relatief lage kosten. De kosten zijn uiteraard afhankelijk van de gewenste kwaliteit, maten van de vlaggen en de grootte van de oplage. De banieren en beachflags lenen zich goed voor ondersteuning van jouw herkenbaarheid, bijvoorbeeld bij outdoor promotie en beurspromotie.

Kleding voor de beurs

Met speciaal voor de beurs bedrukte kleding kan jouw bedrijf zich op de juiste manier onderscheiden. Kleding wordt namelijk vaak vergeten bij de inrichting van een beursstand. BRS Reclame bedrukt naast bedrijfskleding voor beurzen ook werkkleding, heren- en damesshirts en alle andere soorten textiel. Alle kleding kan bedrukt worden aan de voor- en achterkant, zelfs op de mouwen kan bedrukking geplaatst worden.

Promotie artikelen

Promotiemateriaal laten bedrukken is een goede, goedkope manier voor het vergroten van uw naamsbekendheid en om in het hoofd van de consument te blijven hangen. Met professioneel promotiemateriaal kom je tevens goed voor de dag op speciale gelegenheden zoals beurzen. Of het nu gaat om paraplu's, petjes, textiel, pennen, T-shirts, hoeden, jassen, sleutelhangers of USB-sticks, wij bedrukken vrijwel alles waar een logo of bedrijfsnaam op past.

 

Offerte aanvragen voor beursstand-aankleding

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over aankleding voor beurzen of maak een afspraak. Wij bespreken graag de materiaal- en ontwerpmogelijkheden van beurswanden, bedrijfskleding en promotiemateriaal met je.

Mail ons Bel: 0528 26 93 30