Pagina wordt geladen ...

Vlaggenmast plaatsen

Vlaggenmast plaatsen BRS Reclame
Wij leveren diverse soorten vlaggenmasten die allen zijn vervaardigd uit bestendige en onderhoudsvrije materialen.

Daarnaast bieden we voor elke situatie de juiste lengte en diameter van de vlaggenmast. 

Neem contact op

 

Soorten vlaggenmasten

 

De cilindrische vlaggenmast in aluminium

Deze vlaggenmast is leverbaar in diverse diameters, afhankelijk van de gewenste lengte. De cilindrische vlaggenmast dient gekanteld te worden, bij het verwisselen van de vlag.

Echter, heeft de cilindrische mast een zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding.

De conische vlaggenmast in aluminium

De meest sierlijke mast in onze collectie is de conische mast. Het is een product dat garant staat voor een lange levensduur.

Deze vlaggenmast is ook niet voor niets de meest sterke mast uit onze collectie.

De telescopische mast in aluminium

Een mast met een maximaal uitschuifbare lengte van maar liefst 5,5 meter. Ideaal voor evenementen en festiviteiten. Wanneer de mast volledig in elkaar wordt geschoven, kan deze probleemloos worden vervoerd, vanwege de geringe transportlengte van maar 2 meter. De mast is leverbaar met een draaitop, waarbij de banier uithouder is geïntegreerd. Voor de grondbevestiging zijn de autovoet, de vulbare voet of de grondbuis beschikbaar in onze collectie.

De conische mast van polyester

Deze vlaggenmast bestaat uit een materiaal dat is gemaakt van een absoluut hoge kwaliteit glasvezel, die garant staat voor een lange levensduur. De mast is tevens voorzien van een witte gelcoat voor extra bescherming. 

Bevestiging van de vlaggenmasten

Ieder type mast wordt geleverd met een passende grondbevestiging. Er zijn accessoires voor bevestiging op iedere gewenste plek, van het dak tot op de grond. 

Overschuifkoker

Om de volledige lengte te behouden boven de grond, wordt een thermisch verzinkte overschuif koker gebruikt. De mast wordt over deze koker geplaatst, zodat de mast geen lengteverlies heeft. Een bout met een hangslot zorgt dat diefstal wordt voorkomen.

Grondkoker

Een aluminium koker wordt bevestigd in beton, waar vervolgens de mast in geschoven kan worden. De mast zal hierbij ongeveer 75 centimeter aan lengte verliezen. 

Kantelvoet

De kantelvoet is een grondbevestiging gemaakt van thermisch verzinkt staal. Deze wordt ingezet bij masten die langer zijn dan 8 meter. Deze zijn dan voorzien van een draaitop met een geïntegreerde uithouder. 

Onze onderhoud service

Onze monteurs kunnen ieder type vlaggenmast ombouwen of repareren. Desgewenst is er een vlagwissel service beschikbaar, die tegelijkertijd preventief onderhoud uitvoert aan de mast. 

Vlaggen laten bedrukken

BRS Reclame levert niet alleen een totaal pakket aan onderhoudsvrij vlaggenmasten, maar kan ook voor je vlaggen ontwerpen en bedrukken. Wil je jouw logo of bedrijfsnaam op een vlag laten bedrukken? Informeer dan naar de mogelijkheden. Wij bedrukken diverse soorten vlaggen; rechte vlaggen, staande vlaggen en beachflafs.