Pagina wordt geladen ...

Vlaggenmast van Aluminium


Wanneer je op zoek bent naar een vlaggenmast van aluminium, dan kunnen wij je twee stevige modellen aanbevelen. Al onze vlaggenmasten zijn gemaakt van duurzame materialen. Belangrijk is dat je een mast aanschaft die onderhoudsvrij is en weerbestendig. 

Neem contact op

Vlaggenmast van aluminium

De cilindrische vlaggenmast

De cilindrische mast is gemaakt van een duurzaam soort aluminium. Het is een mast die verkrijgbaar is in diverse doorsnedes. De maat is afhankelijk van de lengte van de mast. Daarnaast dient dit type mast gekanteld te worden, wanneer de vlag wordt gewisseld. Hiervoor kun je onze vlagwissel service raadplegen. Wij wisselen dan jouw vlag volgens een afgesproken frequentie. Een groot voordeel van deze cilindrische mast, is de zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding.

De conische vlaggenmast

De conische mast heeft een sierlijke, taps toelopende punt. Deze zie je vaak terug bij de houten masten. De conische mast is het sterkste model binnen onze collectie. Hierdoor kies je absoluut voor een lange levensduur van het product.


Diverse opties voor bevestiging

Elk type vlaggenmast wordt met bijpassende grondbevestiging geleverd. Zo kunnen de masten geïnstalleerd worden op zowel het dak, de gevel of op de grond. 
De bevestiging gebeurt op de volgende manieren: 

1. Wanneer de volledige lengte van de mast behouden dient te worden, dan wordt de overschuifkoker gebruikt. Dit is een thermisch verzinkte overschuif koker, waarin de mast wordt geplaatst. Zo wordt lengteverlies voorkomen. 

2. Wanneer de mast niet continu in gebruik is, wordt de grondkoker aanbevolen. Deze koker wordt in beton bevestigd, waarna de mast in de koker geschoven kan worden. Hierbij vindt er wel een lengteverlies plaats van ongeveer 75 cm. 

3. Wanneer jouw mast langer is dan 8 meter, dan wordt de kantelvoet aangeraden. Deze is vervaardigd uit thermisch verzinkt staal en kan na bevestiging altijd loodrecht gesteld worden. 

Service en installatie

Vakkundige monteurs plaatsen volgens afspraak jouw vlaggenmast. Ongeacht het merk of het model, kunnen zij jouw mast repareren of ombouwen naar een baniervlag. Al onze draaitop systemen zijn aanpasbaar naar elk gewenst formaat. Een vlagwissel service hoort ook tot de mogelijkheden, net als de service om jouw vlag volledig naar wens te laten bedrukken.

Vlaggen laten bedrukken

Naast de vlaggenmasten levert BRS Reclame ook vlaggen. Deze kun je door ons laten ontwerpen en bedrukken. De vlaggen kunnen worden voorzien van bedrijfsnaam, logo of naam van een product. Neem voor meer informatie contact met ons op.