Pagina wordt geladen ...

Vlaggenmast van Polyester

Vlaggenmast van Polyester

In ons assortiment vind je een polyester vlaggenmast. Deze mast is gemaakt van een glasvezel van hoge kwaliteit. Het is een buitengewoon sterk materiaal dat garant staat voor een lange levensduur.

De mast is voorzien van een witte gelcoating, waardoor deze extra is beschermd tegen weersinvloeden. De vorm van de mast is conisch, ook wel taps toelopend genoemd. Absoluut een sierlijk model vlaggenmast

 

Neen contact op

 

Onze systemen

Iedere mast wordt voorzien van het meest passende systeem. In ons assortiment vind je drie opties, plus een anti-diefstal systeem. 

Standaard vlaggenmast

Het koord loopt langs de buitenkant van de mast, om vervolgens aan de bovenzijde door een oog van kunststof geleidt te worden. Het koord wordt vastgezet door een kikker, een mechanisme om het touw vast te wikkelen. En vrees je voor een tikkend geluid van het koord? Daar hebben we een oplossing voor. 

Draaitop met banier uithouder

De ideale situatie is, wanneer jouw logo altijd zichtbaar is. Ook bij wind stilte. Het systeem met een gelagerde draaitop, zorgt ervoor dat de vlag altijd met de wind mee draait. De vlag wordt over de uithouder geschoven en is daardoor tegen diefstal beveiligd. De draaitop wordt geleverd inclusief contra-gewicht, geledingsringen en uithouder. 

Draaitop met hijsbare uithouder

Dit systeem is het meest gemakkelijk in gebruik. Bij het wisselen van de vlag, hoeft de mast niet te worden gekanteld. De vlag kan hierdoor snel gehesen en gestreken worden. Dit systeem is tevens uitgerust met een diefstal-beveiliging. 

Diverse grondbevestigingen

De polyester vlaggenmast kan gemonteerd worden door middel van een overschuifkoker, een kantelvoet of een grondkoker. Wij zorgen altijd voor het type bevestiging dat past bij jouw situatie. 

Overschuifkoker, een thermisch verzinkte koker die geplaatst wordt, zodat de mast zijn volledige lengte behoudt. Wanneer jouw vlag permanent wordt gebruikt en je geen lengteverlies wenst, dan is dit de meest geschikte oplossing.

Kantelvoet, een systeem gemaakt van thermisch verzinkt staal. Dit systeem maakt het mogelijk om de mast te kantelen. De kantelvoet wordt geadviseerd bij masten met een lengte groter dan 8 meter. Uiteraard is na plaatsing de mast nog prima loodrecht te stellen.
Grondkoker, een buis die wordt bevestigd in beton. De mast wordt in de grondbuis geplaatst, maar verliest daarbij wel ongeveer 75 cm aan lengte. Dit systeem wordt geadviseerd bij masten die niet permanent in gebruik zijn.

Onze professionele service

Vakkundige monteurs verzorgen de levering en montage van jouw vlaggenmast. Wij zijn gespecialiseerd in het ombouwen en repareren van ieder type mast, ongeacht het merk. Verder kunnen wij je helpen bij het laten bedrukken van jouw persoonlijke vlag en bieden wij een vlagwissel service aan.

Vlaggen laten bedrukken

Wil je graag een eigen vlag laten bedrukken? Voorzien van logo of bedrijfnaam? BRS Reclame ontwerpt en bedrukt elke type vlag naar keuze. Zo bedrukken wij rechte vlaggen, staande vlaggen en beachflags. Informeer naar de mogelijkheden.