Pagina wordt geladen ...

Reclamezuil bedrijf

De reclamezuil heeft een vaste plek ingenomen in de buitenreclame in Europa. Een zuil is meestal een mooie toevoeging aan andere buitenreclame zoals lichtbakken, lichtbakletters en geveldecoratie. Ben jij op zoek naar een reclamezuil voor je bedrijf? BRS Reclame is een ervaren reclamebedrijf die altijd streeft naar de beste service. 

Neem contact met ons op

Waarom BRS Reclame?

BRS Reclame is een full-service reclamebedrijf in Drenthe. Wij verzorgen het concept, ontwerp én realisatie van elke door jouw gewenste reclame-uiting. Als ervaren reclamebedrijf weet BRS Reclame de combinatie te vinden tussen opdrachtgever, omgeving en deze tijd. Van ontwerp tot en met uitvoering produceert en verzorgt BRS Reclame allerhande reclameobjecten; voor elke toepassing en elk budget. Meer weten? Bekijk onze diensten hier.

Soorten reclamezuilen

Kijkend naar de verschillende soorten reclamezuilen kunnen we onderscheid maken in een aantal dingen. Zo kijken we naar het materiaal, de verlichting en het design. Bij BRS Reclame kun je kiezen tussen aluminium, kunststof of een combinatie hiervan. Daarnaast is er de keuze voor gehele of gedeeltelijke belichting, van binnenuit of van buitenaf. 

Het design van de reclamezuil wordt volledig naar wens gemaakt. Wij gebruiken de huisstijl van jouw bedrijf en zorgen ervoor dat de reclamezuil volledig past bij de andere reclame uitingen. Zo wordt de reclamezuil een geheel van jouw bedrijf.

Voordelen van een reclamezuil

Het gebruik van een reclamezuil voor je bedrijf zorgt ervoor dat je nog wat beter te vinden bent. Daarnaast kun je de zuil inzetten als wegwijzer. Geef aan waar de leveranciers mogen lossen en waar de parkeerplaatsen voor de klanten zijn. De reclamezuil kan een neutraal karakter krijgen, maar ook kunnen elementen uit de omgeving of van het pand gebruikt worden. 

Interesse?

Heb je interesse in de aanschaf van een reclamezuil voor je bedrijf? Of heb je nog wat extra vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Neem contact met ons op