Pagina wordt geladen ...

Reclamezuil buiten

Op zoek naar een reclamezuil voor buiten? Reclamezuilen staan vaak als opvallende aandachttrekkers te boek. BRS Reclame Hoogeveen probeert zoveel mogelijk de identiteit van de opdrachtgever in de zuilontwerpen te leggen. De kleur en vorm van de toegepaste huisstijl worden gecombineerd met de omgeving waarin de reclamezuil geplaatst wordt. De zuil kan volledig naar wens aangepast worden.

Neem contact met ons op

Verschillende soorten reclamezuilen

Wanneer we kijken naar de uitvoering, hebben we een aantal mogelijkheden. De zuil kan gemaakt worden van aluminium, kunststof of een combinatie hiervan. Daarnaast kan er gekozen worden voor gehele of gedeeltelijke verlichting, van binnenuit of van buitenaf. Ook is het mogelijk om de reclamezuil te combineren met bijvoorbeeld verwijzingen. 

De zuil kan een neutraal karakter krijgen, maar ook kunnen elementen uit de omgeving of van het pand gebruikt worden. Bij BRS Reclame wordt alles naar wens gemaakt. Het gebruik van reclamezuilen brengt veel voordelen met zich mee. Zo ben je altijd zichtbaar voor passerende mensen en is je bedrijf een stuk makkelijker te vinden. Door het gebruik van licht en opvallende designs zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf altijd te vinden is.

Over BRS Reclame

BRS Reclame is een full-service reclamebedrijf in Drenthe. Wij verzorgen het concept, ontwerp én realisatie van elke door jouw gewenste reclame-uiting. Als ervaren reclamebedrijf weet BRS Reclame de combinatie te vinden tussen opdrachtgever, omgeving en deze tijd. Van ontwerp tot en met uitvoering produceert en verzorgt BRS Reclame allerhande reclameobjecten; voor elke toepassing en elk budget. Meer weten? Bekijk onze diensten hier.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van een reclamezuil voor buiten? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over reclamezuilen of maak een afspraak. Wij bespreken graag de materiaal- en ontwerpmogelijkheden met je. Ook mag je altijd even bellen op telefoonnummer 0528 26 93 30 voor meer informatie.
 

Neem contact met ons op