Pagina wordt geladen ...

Reclamezuilen kopen

Ben je op zoek naar een bedrijf waar je reclamezuilen kan kopen? Zoek dan niet verder. BRS Reclame is al jaren de specialist als het gaat om reclame uitingen voor jouw bedrijf. Onze reclamezuilen staan te boek als markante aandachttrekkers. Evenals bij andere reclame uitingen proberen wij zoveel mogelijk de identiteit van het bedrijf en de omgeving in de reclamezuil te verwerken. 

De uitstraling van jouw reclamezuil

Wanneer je een reclamezuil koopt bij BRS Reclame lopen we samen door het proces heen. Wij ontwerpen onze reclamezuilen met invloeden van de huisstijl van jouw bedrijf en aan de hand van de omgeving rondom het bedrijfspand. We combineren kleuren en vormen om tot een opvallend en passend resultaat te komen. De zuil kan een neutraal karakter krijgen, maar kan ook speciaal ontworpen worden om aan te sluiten op jouw wensen.

Bij BRS Reclame bieden we verschillende soorten reclamezuilen aan. Dit doen we om ervoor te zorgen dat er altijd een optie is die jou aanstaat. Onze reclamezuilen passen bij ieder bedrijf en elke omgeving.

Verschillende typen reclamezuilen

Als we kijken naar de uitvoering van de reclamezuilen dan hebben we verschillende opties. Zo kunnen we bijvoorbeeld kijken naar het materiaal wat we gaan gebruiken. Kies je voor aluminium, kunststof of toch een combinatie van beiden. Dan kun je ook nog kiezen voor verschillende soorten verlichting. Moet de reclamezuil volledig belicht worden, of voel je meer voor een gedeeltelijke belichting. En moet het licht dan van binnenuit komen of van buitenaf? Zo zijn er veel opties wanneer we kijken naar het ontwerp en de uitvoering van de reclamezuil.

Meer informatie over reclamezuilen kopen?

Ben je nog op zoek naar meer informatie over reclamezuilen en de aanschaf hiervan? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor je klaar en nemen graag de verschillende mogelijkheden met je door.