Pagina wordt geladen ...

Bodywarmers laten bedrukken

Veel bedrijven kiezen ervoor om hun werknemers uit te rusten met bedrijfskleding. Enerzijds omdat de aard van de werkzaamheden erom vraagt, anderzijds omdat bedrijfskleding zorgt voor een uniforme en professionele uitstraling. 

Naast bodywarmers, verzorgen wij voor allerlei textielsoorten bedrukking. Denk hierbij aan T-shirts, sportkleding, polo’s, jassen en andere bedrijfskleding.

Bodywarmer laten bedrukken

Bodywarmers bedrukken en borduren

Het is bij ons mogelijk om een logo op jouw bodywarmers te laten borduren in plaats van te drukken. Het voordeel van een geborduurd logo is dat het langer meegaat dan een regulier gedrukt logo, wat een geborduurd logo zeer geschikt maakt voor bedrijfskleding die langer mee dient te gaan.

Meer informatie over bodywarmers bedrukken of een afspraak maken?

Wil je meer informatie over het bedrukken van textiel bij BRS Reclame? Onze medewerkers hebben veel ervaring met het bedrukken van bodywarmers, truien, shirts, polo’s en andere bedrijfskleding. Ook geven we vrijblijvend advies over de keuze van de juiste kledingstukken voor jouw personeel. Neem vandaag nog contact met ons om een offerte aan te vragen.

Mail ons  Bel: 0528 26 93 30