Pagina wordt geladen ...

BRS Reclame Hoogeveen, jouw reclamebedrijf

BRS Reclame Hoogeveen is een ervaren reclamebedrijf in Hoogeveen. Wij leveren professionele reclame-uitingen met een impact, op maat met een eigentijdse vormgeving. Je kunt bij ons terecht voor onder andere gevelreclame, lichtreclame, bewegwijzering, autobelettering en diverse soorten glasfolie. 
Meer weten of een afspraak maken? Neem contact op via ons contactformulier, mail ons, of neem direct telefonisch contact met ons op via 0528 26 93 30.

 

Gevelreclame

Jouw logo en slogan op de gevel van je bedrijfspand? Gevelreclame is een uitstekend middel om je bedrijf op te laten vallen. Het geeft uitstraling en herkenbaarheid. Wij zorgen ervoor dat de gevelreclame aansluit bij de huisstijl van je bedrijf. Gevelreclame is beschikbaar in diverse formaten, vormen en materialen. Omdat er zo veel mogelijkheden zijn, geven wij graag advies bij het maken van een keuze. Lees hier meer over gevelreclame

 

Lichtreclame

Lichtreclame is zorgt net als gevelreclame voor herkenbaarheid en is een speciaal visitekaartje. Door lichtreclame valt je bedrijf ook in de avond op waardoor voorbijgangers altijd je bedrijf zien. Een groot voordeel is dus dat je met lichtreclame 24-uur opvalt. Bij ons is er veel mogelijk. Denk aan ondere andere een Neon-ledlijn, doosletters in verschillende kleuren en lichtbakken. Lees hier meer over onze lichtreclame

 

Bewegwijzering

Bewegwijzering bepaalt jouw imago. Met bewegwijzering is het belangrijk dat we samen verdiepen in de gedachtegang van de bezoeker. Op deze manier kan er met diverse systemen een routen worden opgezet. Het is daarbij ook belangrijk dat het gebouw wordt gesproken. Op deze manier passen wij de bewegwijzering op de juiste manier toe; op de juiste plaats en op de juiste manier.

 

Autobelettering

Op zoek naar een bedrijf voor het verzorgen van autoreclame? Dan zit je bij BRS Reclame aan het juiste adres. Van personenauto tot touringcar, geen enkel voertuig is ons te gek! Ook kunnen wij het gehele wagenpark voorzien van autobelettering. Naast autobelettering kun je ook bij ons terecht voor autowrappen, vrachtwagen reclame, blinderen en nog veel meer.

 

Glasfolie 

Ook voor diverse soorten glasfolie zit je bij ons goed. Glasfolie wordt toegepast op ramen waar zon- en warmtewering, inkijkwering, UV-wering of veiligheid gewenst is. BRS Reclame Hoogeveen heeft glasfolie van hoge kwaliteit en kras vaste coating. Wij geven een garantie van 10 jaar. Lees hier meer over onze diverse soorten glasfolie. 

 

Neem contact op of maak een afspraak

Meer informatie over onze diensten? Vraag vrijblijvend meer informatie aan door ons te bellen op telefoonnummer 0528 26 93 30 of vul ons contactformulier in.